Midden Frankrijk bij de oorsprong van de Loire bij het stadje Iquerande kwam ik op een dagtoer deze schitterende stenen boogbrug tegen. Er was geen tijd om ter plekke te gaan schilderen. Dus snel een paar foto's gemaakt om later een fraaie aquarel te maken.
Aquarel 60 x 40 cm. 80,-

  • Pont-Aven, Bretagne

    Het pittoreske havenplaatsje, waar veel kunstenaars hun atelier hebben, was beslist de moeite waard om te bezoeken en op het papier vast te leggen en voorgoed de sfeer te ervaren die je op dat moment beleeft hebt.

    Aquarel 30 x 25 cm. 100,--

  • Ouddorp Zuid-Holland

    Dicht bij de blanke top der duinen, het ruisen van de zee en het gekrijs van de meeuwen. Dat is pas een decor om met je penselen de verf te laten vloeien en luchten, zee en strand als een kompleet beeld te zien ontstaan onder je handen, zodanig, dat je daarna a.h.w. het zoute zeewater van het papier kunt opsnuiven.
    Aquarel 50 x 30 cm 150,--

Op een uitgestrekte landtong aan de westkust van Denemarken met aan de ene kant de zee en aan de andere kant het Ringkobingfjord in het plaatsje Hivide Sande. Een regenachtige dag met rijen wolken die in de verte hun lading laten vallen, terwijl net die ene lichtstraal het eenzame witte kerkje losmaakt van het landschap.
Acryl op paneel 100 x 70 cm 150,--

Langs de provinciale weg de N229 van Bunnik naar Wijk bij Duurstede heb je een bijzondere kijk op het pittoreske Langbroek gelegen aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. Aquarel 30x50 cm.Verkocht

Op een schitterende locatie met een fantastisch uitzicht. Met je neus in de wind, achter mijn zelfgemaakte veldezel een aquarel maken als een kostbaar souvenir voor een blijvende herinnering aan dat moment.
Ardeche France. Gezicht op de Loire bij Anduze. Aquarel 30x50 cm. 200,--